Izjava

Radulović u Subotici: Deca nam beže iz zemlje, a vlast to kompenzuje migrantima

Tokom gostovanja u emisiji Periskop, televizije K23 u Subotici, Saša Radulović, predsednik DJB, govorio je, između ostalog, o migrantskoj krizi, njenim kreatorima i ciljevima. Radulović je naglasio da se kriza rešava prestankom bombardovanja i omogućavanjem povratka izbeglima, kao i pružanjem mogućnosti da normalno žive i grade svoju državu.

“Naseljavanje migranata na određene teritorije je globalistički interes velikih kompanija koje vape za jeftinom radnom snagom, a ne humano rešenje krize. Jedan od glavnih globalističkih ciljeva je ukidanje suvereniteta država i brisanje granica. Aleksandar Vučić i njegov režim su apsolutno u službi globalista, što potvrđuje i Vučićeva teza o izjednačavanju broja naše dece koja odlazi u svet i migranata koji će ostajati u Srbiji, do 2028. godine. Ovo očigledno nije u interesu potomaka onih koji su gradili Srbiju i koji u njoj žive, nego je agenda Nemačkih kolonijalnih interesa.”

Radulović je istakao da su sve svetske sile kolonijalne sile i da je jedino pitanje za sve zemlje kao što je Srbija ko kolonizuje nas.
“Balkan kolonizuje Nemačka. Pretvara nas u koloniju jeftine radne snage iz koje naša deca odlaze u Nemačku, dok ovde nameravaju da nasele migrante za njihove fabrike za motanje kablova za jeftinu radnu snagu. Nemačka kompanija Klet drži preko 60% tržišta udžbenika za našu decu. Direktno iz srednjih stručnih škola kao što je medicinska agencije koje rade za nemačku državu vode našu decu u Nemačku. Naša Nacionalna Služba za Zapošljavanje (NSZ) ima programe zapošljavanja naših ljudi u Nemačkoj.

Nemačka kroz svoje programe i “nevladine” organizacije koje finansira u Srbiji zajedno sa Sorošem nam piše zakone, kontroliše medije. Ovo ne postoji ni u jednoj suverenoj zemlji sveta, osim u Srbiji i na Balkanu. Predsednik SNS-a i SNS predstavljaju kolaboracionističku vladu koja sprovodi politiku Nemačke na Balkanu, baš kao što je to Nedić radio u vreme okupacije u drugom svetskom ratu.”

Ceo intervju pogledajte 26. novembra od 18 časova. Intervju možete pratiti i preko interneta na k23TV.com.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar