Autorski tekst

Saša Radulović: Ovo su slabe tačke predsednika SNS-a

Predsednik SNS-a bi da priča o svemu, osim o dešavanjima u Crnoj Gori. I Krušik mu je dobra tema, samo da izbegne to.

Mediji se sistematično zatrpavaju vestima o svemu i svačemu kako bi se skrenula pažnja i što pre ugušila tema koja nanosi ogromnu štetu predsedniku SNS-a.

I Savamala i helikopter i plagirani doktorati i kupljene diplome i Krušik i … su izuzetno važne teme, ali su teme za 35% ljudi koji već glasaju protiv vlasti. Pričamo sami sa sobom.

Teme koje forsiraju N1, Danas, Blic i ostali “nezavisni mediji” su teme koje su blagougodne za 35% biračkog tela, a bezopasne po vlast.

Zašto su glasači vlasti neosetljivi na ove teme?
Zbog obesmišljavanja demokratije u društvu koje je prihvatilo medijsku podvalu “SVI SU ISTI”. Ona podjednako dolazi i od RTS-a i od Pinka i od N1 i od Blica i od Kurira i od Danasa i od …

Velika većina glasača SNS-a na sve ove teme kaže: “Šta će on jadan. Okružen je lopovima. On se bori, trudi. Radi i dan i noć. Svi ga napadaju. Svoje lopove još i kontroliše. Samo da se ne vrati Đilas. On je sve opljačkao.”

U isto vreme i N1 i Danas i Blic i svi ostali mediji koji su naizgled protiv Vučića, podržavaju Vučićevu politiku: EU nema alaternativu, nezavisnost Kosova, migrante, otimanje imovine SPC u Crnoj Gori, privatizaciju svega, subvencije …

SNS rejting ne pada. Plagirani doktorati i Krušik nisu teme za glasače vlasti. Birački spisak ima oko 6,8 miliona birača:

  • Oko 25% je van zemlje ili umrlo
  • na izbore ne izlazi 20%
  • na izbore izlazi max 55%

Od tih 55%, što je oko 3.5 miliona birača:

  • 65% glasa za vlast
  • 35% glasa protiv vlasti

Ako hoćemo promenu, to ne može sa temama za ovih 35%. Za 20% koji ne izlaze na izbore i za 65% koji glasaju za vlast, najvažnija tema je to što veruju da “predsednik SNS-a štiti nacionalne interese i bori se kao lav za interese Srbije”.

Tu je ranjiv jer u stvari sprovodi politiku Nemačke, ali još nije našao način kako da je proda narodu.

Tema na kojima je predsednik SNS-a ranjiv su:

  • sprovodi politiku Nemačke na Balkanu
  • pretvara Srbiju u nemačku koloniju jeftine radne snage iz koje nam beže deca i gde će naseljavati migrante
  • sprovodi plan Nemačke za KiM
  • slabi SPC i na KiM i u Crnoj Gori

Da bi Nemačka nastavila da ga podržava i održava na vlasti, predsednik SNS-a mora da prihvata migrante i proda KiM. Ima samo jedan problem. To što mora da uradi da bi ostao na vlasti, ne može da proda narodu.

Ja bih voleo da nisam u pravu i da sve ovo nije istina. Ja bih voleo da nemamo vlast kojom upravlja Berlin. Mnogo bolje bi bilo da nisam u pravu, nego da Srbija nestane.

Bojim se da Srbija nestaje. Polako, čovek po čovek, dok se većina tiho kuva kao žaba pod anestezijom medija.

Vreme je da se probudimo. Da shvatimo da smo kolonizovani i okupirani, da na vlasti već duže od 15 godina imamo kolaboracioniste koje hrani okupator i koji rade u interesu onoga ko ih hrani.

Zato ustani ili nestani.

Jer ako ne ustaneš, Srbije više neće biti.

Saša Radulović
Predsednik Dosta je bilo i narodni poslanik


Pročitajte još i:

Falsifikovanje crkve u Crnoj Gori

Srbija nestaje pred našim očima: ustani ili nestani

U toku su velike geopolitičke promene, suverenistički pokreti širom sveta jačaju

Danas je početak kraja EU

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar