Саопштењe

ДЈБ најоштрије осуђује терор власти над народом у Црној Гори

ДЈБ најоштрије осуђује терор коју власт већ дуже времена спроводи над српским народом у Црној Гори и брутално хапшење грађана. Сведоци смо диктатуре коју спроводе све аутократе на Балкану, а све уз подршку Европске уније која каже да “идемо у добром правцу”.

Оно што Берлину и Бечу није пошло за руком у последња два века и два светска рата, сада то остварују уз помоћ домаће купљене “елите”.

Побуна грађана у Црној Гори траје већ дуже времена јер народ жели да одбрани сопствена права и слободе, демократска начела и основна имовинска права која су у демократским земљама неприкосновена. Суочени са решеношћу људи да одбране своја права, партократска власт у Црној Гори посеже за бруталним методама застрашивања и ућуткивања народа.

Талас слободе стиже и до колонизованог Балкана од стране Немачке, а страх уместо грађана, сада почиње да осећа власт. Будућност је суверенизам који се полако шири Европом и стиже до нас. Србија је на погрешној страни у овој подели, на страни глобализма, где нам друштво прави ЕУ, Немачка и Кина. Зато нам је потребна суверенистичка власт која ће стати на страну суверених земаља, Америке, Велике Британије, Русије, где нам је и место.

Прочитајте још и:

ДЈБ најоштрије осуђује хапшење грађана у Црној Гори

ДЈБ тражи од Маје Гојковић ванредну седницу Скупштине о дешавањима у Црној Гори

Фалсификовање цркве у Црној Гори

ДЈБ најоштије осуђује хапшење опозиционих посланика у Црној Гори

ДЈБ: Државни терор у Црној Гори над српским народом и црквом

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Milo i Vučko su “braća”. Razlikuje ih samo dubina živog blata u koje tonu pa u skladu s tim i sredstva i mehanizmi borbe za opstanak na vlasti. Vučko tone 8 a Milo 30 godina. Zato i gledamo ovakve scene.

  • “Коме је Бог отац, лако му је бити светац”, па и Мило. Шта нам је ово требало у животу, прве су нас, као најјаче питали после слома СССР-а. Ми смо бранили комунизам. После су све у екс Ју. Курту и Мурту окренули против нас и ту смо где смо, у потоку. Кад су у Америци победили суверености ми се окрећемо Кини? Нека ме неко убеди да то Бгд не ради намерно по смерницама из Дрездена 28, а све лијући крокодилске сузе за страдални народ. Ми дипломатију и немамо, за то се школује. Како човек који је приносио гајбе пива Шешељу, и задрђале виљушке може видети преко брда? Нека нам је Бог на помоћ.