Saopštenje

DJB najoštrije osuđuje teror vlasti nad narodom u Crnoj Gori

DJB najoštrije osuđuje teror koju vlast već duže vremena sprovodi nad srpskim narodom u Crnoj Gori i brutalno hapšenje građana. Svedoci smo diktature koju sprovode sve autokrate na Balkanu, a sve uz podršku Evropske unije koja kaže da “idemo u dobrom pravcu”.

Ono što Berlinu i Beču nije pošlo za rukom u poslednja dva veka i dva svetska rata, sada to ostvaruju uz pomoć domaće kupljene “elite”.

Pobuna građana u Crnoj Gori traje već duže vremena jer narod želi da odbrani sopstvena prava i slobode, demokratska načela i osnovna imovinska prava koja su u demokratskim zemljama neprikosnovena. Suočeni sa rešenošću ljudi da odbrane svoja prava, partokratska vlast u Crnoj Gori poseže za brutalnim metodama zastrašivanja i ućutkivanja naroda.

Talas slobode stiže i do kolonizovanog Balkana od strane Nemačke, a strah umesto građana, sada počinje da oseća vlast. Budućnost je suverenizam koji se polako širi Evropom i stiže do nas. Srbija je na pogrešnoj strani u ovoj podeli, na strani globalizma, gde nam društvo pravi EU, Nemačka i Kina. Zato nam je potrebna suverenistička vlast koja će stati na stranu suverenih zemalja, Amerike, Velike Britanije, Rusije, gde nam je i mesto.

Pročitajte još i:

DJB najoštrije osuđuje hapšenje građana u Crnoj Gori

DJB traži od Maje Gojković vanrednu sednicu Skupštine o dešavanjima u Crnoj Gori

Falsifikovanje crkve u Crnoj Gori

DJB najoštije osuđuje hapšenje opozicionih poslanika u Crnoj Gori

DJB: Državni teror u Crnoj Gori nad srpskim narodom i crkvom

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Milo i Vučko su “braća”. Razlikuje ih samo dubina živog blata u koje tonu pa u skladu s tim i sredstva i mehanizmi borbe za opstanak na vlasti. Vučko tone 8 a Milo 30 godina. Zato i gledamo ovakve scene.

  • “Kome je Bog otac, lako mu je biti svetac”, pa i Milo. Šta nam je ovo trebalo u životu, prve su nas, kao najjače pitali posle sloma SSSR-a. Mi smo branili komunizam. Posle su sve u eks Ju. Kurtu i Murtu okrenuli protiv nas i tu smo gde smo, u potoku. Kad su u Americi pobedili suverenosti mi se okrećemo Kini? Neka me neko ubedi da to Bgd ne radi namerno po smernicama iz Drezdena 28, a sve lijući krokodilske suze za stradalni narod. Mi diplomatiju i nemamo, za to se školuje. Kako čovek koji je prinosio gajbe piva Šešelju, i zadrđale viljuške može videti preko brda? Neka nam je Bog na pomoć.