Саопштењe

ДЈБ-Суверенисти: Обараћемо референдум за Сорошеву промену Устава

Владајућа већина у тишни припрема измене Устава Републике Србије које имају за циљ да од народне суверености отму правосуђе по захтеву глобалних интереса. ДЈБ-Суверенисти ће водити активну кампању за глас ПРОТИВ ових Сорошевих промена Устава.

Сорошеве промене Устава су по вољи ЕУ, Сороша и Рокфелера и свих НВО које финансирају. Ове промене Устава су дубоко противне интересима грађана Србије, одузимају правосуђе од народа и стављају га у руке банака, глобалних корпорација и белосветских интересних група.

Пројекат за промену Устава је финансирала Сорошева мрежа финансијера. Пројекат је почео 2018. И Сорошевим парама су га спровеле не-владине организације Друштво судија Србије и Удружење тужилаца Србије.

На преговорима са влашћу у члановима 7. и 9. власт је прихватила захтеве ДЈБ-Суверениста да опозиција добије по једног контролора и једног заменика на сваком од око 8.500 бирачких места. ДЈБ-Суверенисти ће контролисати бирачке кутије и припремају активну кампању за излазак на референдум за промену Устава и гласање ПРОТИВ.

Власт је рањива на референдуму. Број бирача који могу да изведу да гласа за Сороша је много мањи него број гласача који изводе на изборе. Нпр. гласаче СПС-а не могу тако лако преварити. Власт може да изгуби референдум. Бољу прилику да заштитимо Србију и задамо ударац власти нећемо имати. Циљ власти и ЕУ тутора и Сорошевих НВО је стога да референдум прође што тише, да на гласање изведу само своје гласаче са списка, да се нико не буни против и да референдум тако прође. ДЈБ-Суверенисти то неће дозволити.

ДЈБ-Суверенисти су упозоравали пред изборе 2020.године да ће бојкот дати власти и ЕУ која подржава власт прилику да измене Устав. То се на жалост и остварује. Бојкот овог референдума ће значити да су све политичке опције које га бојкотују у ствари радиле на томе да помогну власти и ЕУ туторима да се измени Устав.

Ко бојкотује референдум за Сорошеве промене Устава у ствари гласа за њих и помаже власти да остане на власти и да спроведе глобалистичку агенду поробљавања Србије. ДЈБ-Суверенисти ће обарати референдум против Сорошевих измена Устава Србије. 

Последњи пут апелујемо на Вучића да повуче Сорошеву промену Устава

 

ДЈБ Суверенисти: Изменама Закона о референдуму слаби се позиција Србије

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар