Saopštenje

DJB-Suverenisti: Obaraćemo referendum za Soroševu promenu Ustava

Vladajuća većina u tišni priprema izmene Ustava Republike Srbije koje imaju za cilj da od narodne suverenosti otmu pravosuđe po zahtevu globalnih interesa. DJB-Suverenisti će voditi aktivnu kampanju za glas PROTIV ovih Soroševih promena Ustava.

Soroševe promene Ustava su po volji EU, Soroša i Rokfelera i svih NVO koje finansiraju. Ove promene Ustava su duboko protivne interesima građana Srbije, oduzimaju pravosuđe od naroda i stavljaju ga u ruke banaka, globalnih korporacija i belosvetskih interesnih grupa.

Projekat za promenu Ustava je finansirala Soroševa mreža finansijera. Projekat je počeo 2018. I Soroševim parama su ga sprovele ne-vladine organizacije Društvo sudija Srbije i Udruženje tužilaca Srbije.

Na pregovorima sa vlašću u članovima 7. i 9. vlast je prihvatila zahteve DJB-Suverenista da opozicija dobije po jednog kontrolora i jednog zamenika na svakom od oko 8.500 biračkih mesta. DJB-Suverenisti će kontrolisati biračke kutije i pripremaju aktivnu kampanju za izlazak na referendum za promenu Ustava i glasanje PROTIV.

Vlast je ranjiva na referendumu. Broj birača koji mogu da izvedu da glasa za Soroša je mnogo manji nego broj glasača koji izvode na izbore. Npr. glasače SPS-a ne mogu tako lako prevariti. Vlast može da izgubi referendum. Bolju priliku da zaštitimo Srbiju i zadamo udarac vlasti nećemo imati. Cilj vlasti i EU tutora i Soroševih NVO je stoga da referendum prođe što tiše, da na glasanje izvedu samo svoje glasače sa spiska, da se niko ne buni protiv i da referendum tako prođe. DJB-Suverenisti to neće dozvoliti.

DJB-Suverenisti su upozoravali pred izbore 2020.godine da će bojkot dati vlasti i EU koja podržava vlast priliku da izmene Ustav. To se na žalost i ostvaruje. Bojkot ovog referenduma će značiti da su sve političke opcije koje ga bojkotuju u stvari radile na tome da pomognu vlasti i EU tutorima da se izmeni Ustav.

Ko bojkotuje referendum za Soroševe promene Ustava u stvari glasa za njih i pomaže vlasti da ostane na vlasti i da sprovede globalističku agendu porobljavanja Srbije. DJB-Suverenisti će obarati referendum protiv Soroševih izmena Ustava Srbije. 

Poslednji put apelujemo na Vučića da povuče Soroševu promenu Ustava

 

DJB Suverenisti: Izmenama Zakona o referendumu slabi se pozicija Srbije

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar