Београд Најава

Саша Радуловић у недељу у 10 сати на Каленићу

Покрет Доста је било ове недеље организује акцију прикупљања потписа за расписивање ванредних избора на општини Врачар. На платоу испред зграде општине у коју су се, са само 35 одсто подршке и куповином одборника са туђих листа, угурали неспособни кадрови СНС, окупиће се наши одборници, чланови и председник покрета ДЈБ Саша Радуловић. Тражимо да се смени силом наметнута лоша управа и да се општина врати грађанима.

vracar

Током само сто дана власти за коју нису гласали Врачарци, од вртића и школа узето је 10,2 милиона динара и пребачено у буџет за њихову личну промоцију. На директорска и управљачка места у јавним предузећима доведени су, без конкурса, партијски кадрови. Функционери су сами себи повећали плате. Новац из општинског буџета троши се нетранспарентно и ненаменски. Врачарци више неће да толеришу злоупотребе партијских намештеника.

Врачар је договором између Доста је било и листе Врачар слободно, које су освојиле већину од 53 одсто одборничких места у општини, требало да буде прва општина у Србији по стандардима нашег покрета. То значи онемогућавање страначке корупције, потпуно транспарентне јавне финансије које су једини начин да се спречи корупција, редовно објављивање свих рачуна и уговора, јавна систематизација радних места у општини и свим предузећима и институција које су под њеном управом, јавни конкурси за све стручне позиције у општини, попис комплетне јавне имовине.

Коруптивном постизборном трговином СНС је направила власт са СПС, ПУПС, ЛДП, СДПС Расима Љајића, ДСС и два одборника који су избачени из Двери и Левице Србије.

Позивамо све грађане Врачара да нам се придруже у недељу 13. новембра у 10 сати и дају потпис за смену коруптивне власти СНС на Врачару.

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Оставите коментар

4 Коментарa на "Саша Радуловић у недељу у 10 сати на Каленићу"

avatar
2500
Сортирајте по:   најновији | најстарији
Mildan
Гост
Mildan

Neka Vam je sa srecom,ovo Vam je prvi test o tome da li ste u frekvenci sa gradjanima.Jos jedanput SRECNO!

Vasilije
Гост
Vasilije

Videću da svratim, blizu sam. 🙂
Nego, imam utisak da ovaj događaj nikako ne može da protekne bez Klanščekovih provokacija.

Nikola BG
Гост
Nikola BG

Naravno da treba da se odrze ponovo izbori jer kupovinom odbornika nazadnjaci su dosli na vlast!Hteo bih samo Pokretu da napomenem i uputim molbu da se obrazuju i ostali opstinski odbori u Beogradu,tamo gde jos nisu obrazovani kao sto je recimo Surcin.Da je bio opstinski odbor u Surcinu Pokret bi sada imao svoje odbornike.Idu izbori u Beogradu,svaki glas ce biti vazan moramo pobediti na izborima nazadnjake,bez obzira na njihove kupovine odbornika,ucenjivanja,davanjem milostinje na dan izbora…Sto se tice Vracara i svih ostalih opstina Pokret je ojacao i imace duplo vise glasova u svim opstinama a to cemo videti vec na prolecnim izborima.

Vasilije
Гост
Vasilije

Svakako, ali ovi sa Vračar Slobodno treba da se uzmu u pamet i da više ne stavljaju škart kandidate na listu i stranke koje nisu prava opozicija, poput LDP-a.