Западна Србија Јужна Србија Кампања Политика

Круг за други круг – 15. дан

„Није ово наше да га  растуримо. Неки људи су крв дали за ово, генерације иза нас, које су сачувале и направиле ово што је нама дато и на нама је да ово пренесемо наредним генерацијама. Ово није наше да раскрчмимо. Ми смо само једни у ланцу оних који требају да чувају ову земљу и да је пренесу даље. Како нам иде до сада?

Ја осећам одговорност, у име целе моје генерације – желим да уведем ред у Србију и да од ње направим земљу у којој ће се лепо и радо живети.

Нисмо сви исти. На овим изборима све може да се промени. Ови избори нас воде и до парламентарних избора, на којим ћемо победити и коначно ћемо увести ред у Србију. Деца нам неће више бежати. „

Ово је председнички кандидат Саша Радуловић изјавио у среду на завршној конвенцији у Нишу.

Завршна конвенција председничког кандидата покрета „Доста је било“ Саше Радуловића одржаће се у четвртак, 30. марта од 21ч у Хотелу Метропол.

Доста је било

Доста је било

Оставите коментар

3 Коментарa на "Круг за други круг – 15. дан"

avatar
2500
најновији најстарији
Vaš član
Гост
Vaš član

Tako je Radulovicu, krvarili bogami i to dobro. Ostavljali svoje zivote po logorima. A neko se danas ponasa ko da je ovo njegova prcija. Plase ovaj obezpravljeni i osiromaseni narod. Sto su izbori blizi seje se sve veci strah , preti se nemirima. Mediji su povecali svoju aktivnost , svi su na njegovoj strani.Spremaju veliku kradju ,svesni su da gube.Sve sto prepisuju opoziciji uradice upravo oni. Pojedini tabloidi najavljuju rat, pitam se da li su normalni.
Uzdam se u mladost, oni ce valjda presuditi. Nece nam valjda sudbinu krojiti korumpirani rektori ,dekani ….,neobrazovana i nepismena grupa penzionera.
U pamet se braćo birači…

Vilogorski
Гост
Vilogorski

Na ovom izborima imamo tri jasno formirane nejednake biračke kolone.
1) Vladajući glavni faktor ili adut im je podrška iz vana.
2) Kolona glasača Belog. Mahom mladi i bezpersprktini ljudi koji intuitivno osećaju egzistencijalnu nemoć, i glasaju iz protesta.
3) Opozicija i njena najveća slabost nemanje podrške iz inostrnastva.

dule
Гост
dule

Ovo sa danasnjim novinama nije normalno,neko je mnogo bolestan…