Akcija Beograd

Akcija – 100 dana okupacije Vračara

Pokret Dosta je bilo organizovao je, zajedno sa drugim opozicionim strankama na Vračaru, protest povodom 100 dana vlasti SNS. Prikupljanje potpisa za smenu okupacione vlasti na Vračaru u liku SNS u potpunosti je uspelo. Akcija je pokazala šta građani misle o manipulaciji i krađi glasova koje su dovele do vlasti SNS na Vračaru.

Akcija prikupljanja potpisa za smenu napravila je pravu pometnju u redovima naprednjaka. Misleći da će opozicioni standovi biti ispred Opštine Vračar, oni su već oko 9.30 postavili desetak svojih štandova i zauzeli sav prostor ispred opštine. Iznenadila ih je vest da su štandovi opozicije postavljeni na platou Soje Jovanović, pa je nastala prava ludnica oko hitnog premeštanja naprednjačkih štandova na ovu lokaciju. Svoje štandove postavili su na periferiju jer su centralno mesto već zauzeli DJB i druge stranke iz Koallicije za Vračar. Trpali su i po tri štanda s jedne i druge strane, bukvalno su se smestili po sredini trotoara, ali građani su ih zaobilazili, dajući potpise opoziciji.

Bes i nemoć naprednjaka kulminirali su pred kraj akcije prikupljanja potpisa. Kad je, posle 12 sati na platou ostao samo štand DJB, grupa od 15-tak SNS aktivista, obučenih u crno, prišli su našem štandu i nasilničkim ponašanjem, primitivnim provokacijama i pozivom na kavgu onemogućili dalju akciju.

Oznake
DJB Mladi

DJB Mladi

5
Ostavite komentar

avatar
2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DaniloAnaĐorđeIvanBorislav Recent comment authors
najnoviji najstariji
Borislav
Gost
Borislav

U Blic vestima pominju se samo DS, SDS i Nova stranka nema DJB. Bez DJB ova akcija nije potpuna.

Ivan
Gost
Ivan

Dajte neke fotke od tih cobana u crnom.

Đorđe
Gost
Đorđe

Koliko ćemo puta i koliko će pokoljenja oslobađati Vračar. Vračar je pao, zato što se nemože računati na Kvislinge. Vračar noćas mora pasti.
TITO. OPE I OPET I OPET. Eto ti „Ludo Gglamočko“ kolo. „NEMERE SE VIŠE“ , DOSTA JE BILO. Napred. URA…

Ana
Gost
Ana

Hoće li prikupljanje potpisa biti nastavljeno i sledećih dana?

Danilo
Gost
Danilo

Bravo DJB. Samo napred!