Beograd Vojvodina Južna Srbija Najava Politika

Završne konvencije u Novom Sadu, Nišu i Beogradu

U finišu predsedničke kampanje kandidat Saša Radulović i pokret „Dosta je bilo“ organizuju tri završne konvencije koje će biti održane u Novom Sadu, Nišu i Beogradu.  

Ovi izbori nisu izbori za predsednika Srbije. Ovi izbori su referendum protiv Vučića i njegove partijske države. Svi se boje Vučića, Vučić se boji Saše Radulovića. Ne sme da ga pogleda u oči. Jer ga je uhvatio u korupciji i krađi. Saša Radulović će zaustaviti Vučića.

Završna konvencija u kampanji Saše Radulovića u Novom Sadu je u utorak, 28. marta u 17 sati u Radničkom Domu na adresi Bul. Mihajla Pupina 24 u Novom Sadu.

Nakon novosadske konvencije, u sredu, 29. marta u 19 sati biće održana konvencija u Nišu, u bioskopu “Kupina” na adresi Balkanska 2, a u četvrtak 30. marta biće održan završni događaj u Beogradu u hotelu “Metropol” na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 69.

Na svim završnim konvencijama učestvovaće kandidat “Dosta je bilo” za predsednika Srbije Saša Radulović, članovi najužeg rukovodstva pokreta, poslanici DJB u republičkom i pokrajinskom parlamentu, odbornici, kao i članovi gradskih i opštinskih odbora. Pozivamo sve članove i simpatizere da nam pridruže.

Naš cilj je pobeda protiv Vučića. To je prvi uslov kako bismo počeli da stvaramo Srbiju u kojoj se lepo i rado živi. Za pobedu je potrebna velika izlaznost. Zato pozivamo građane da izađu i glasaju za onog kandidata koji im je najbliži. Ti biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA država! Dosta je bilo!

Oznake
Dosta je bilo

Dosta je bilo

Ostavite komentar

8 Komentara na "Završne konvencije u Novom Sadu, Nišu i Beogradu"

avatar
2500
Sortirajte po:   najnoviji | najstariji
Ivke
Gost
Ivke

U vezi izbora: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=28&nav_category=11&nav_id=1244472

Ovim je legalizovan još jedan način krađe glasova. Ako nešto debelo ne preduzmete zajedno sa ostalim opozicionim kasndidatima, ovi izbori su izgubljeni!

Gagi
Gost
Gagi

Poštovani Ivke, ne izgleda to baš tako kako je objavio B92. Uostalom, kliknite na link http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2657/izbori-2017/2681909/rik-pravila-o-radu-birackih-odbora-ista-od-maja-2008.html i pročitajte izjavu direktora RIK na tu temu.

Gagi
Gost
Gagi

Molim za informaciju o vremenu početka završne konvencije u Beogradu u hotelu »Metropol Palace«.

Neno
Gost
Neno

Postoji jedno bitno pitanje o kome niste pričali, a to je ko će biti kandidat za Premijera ako Saša postane predsednik. Mislim da je važno da vaši glasači to znaju.

Schoemilly
Gost
Schoemilly

Ne znam da vam neko postavio ovo pitanje:
Da li se slazete da je bitno za promenu rezima – podrska zapada? I zasto je nema?

Gospodin Špigl
Gost
Gospodin Špigl

Mogli ste ranije da okačite obaveštenje… Došao bih ali je sada kasno.

marko
Gost
marko

U koliko sati u bg?

Danilo Novakovic
Admin
Danilo Novakovic

Biće uskoro objavljeno.