Akcija Izjava

Saša Radulović u poseti Surčinu: Vučić je politiku Srbije podredio Nemačkoj

Predsednik DJB Saša Radulović i potpredsednica Hana Adrović danas su se priključili akciji opštinskog odbora DJB Surčin koji tradicionalnog svakog ponedeljka na štandu razgovara s građanima te opštine. Zbog te svoje revnosti, prošlog ponedeljka aktivisti DJB iz Surčina bili su meta napada tri nepoznata muškarca koji su upali u kancelarije DJB, oteli sav štampani materijal koji je pripremljen za podelu građanima na štandu i zapretili: “Šta ste do sad delili – delili ste. Od sad više nećete deliti.”

Razgovarajući sa članovima DJB i građanima Surčina, Saša Radulović je rekao:

– Osnov demokratije jeste pravo na slobodno okupljanje i promovisanje političkog programa u javnosti. Vlasti očigledno nije dovoljan samo medijski mrak kako bi sprečila građane da čuju poruke i politiku DJB. Prošlog ponedeljka, uz nasilnu pretnju, SNS vlast u Surčinu je pokušala da nas zastraši. Kada su čuli da ćemo nastaviti sa izlascima na ulicu i razgovor sa građanima, evo danas su izveli preko 50 SNS aktivista koji su mahom zaposleni u Opštini Surčin i javnom sektoru, i pokušali da zastraše građane da ne prilaze našem štandu. Očigledno nisu uspeli. Narod nam prilazi, uzima DJB materijal, pruža nam ruku. U odnosu na prethodne godine, oseća se da je strah manji, ali se oseća beznađe i ljudi ne vide svetlo na kraju tunela. Znajući sve ovo, EU zvaničnici i dalje redovno dolaze u Srbiju i svaki put izjavljuju da “Srbija ide u dobrom pravcu”.

Odgovarajući na pitanja građana “zašto EU podržava vlast u Srbiji”, Radulović je rekao:

– Ono što Nemačkoj nije uspelo u poslednjih 200 godina silom, uspeva danas dobrovoljnom predajom političara na vlasti svih zemalja Balkana. Vučić je politiku Srbije podredio Nemačkoj politici koja od Balkana pravi svoju koloniju jeftine radne snage u koju će naseljavati migrante za svoje fabrike za motanje kablova. Zbog toga i ima bezrezervnu podršku EU. Nemačka nema boljeg političara u Srbiji od Vučića da sprovodi njihove interese i zato ga nikada neće pustiti niz vodu. Srbija preti velika opasnost. Da bi se sačuvala, Srbija mora da napravi otklon od politike “EU nema alternativu” i da se prikloni evropskom suverenističkom pokretu naroda i država koji se odupiru bankarskom globalizmu. To je svetlo na kraju tunela.

Pročitajte još i:

Izjava predsednika DJB Saše Radulovića u Kruševcu o bojkotu izbora

Nevidljiva ruka monopola

Zašto DJB toliko priča o bankarskom globalizmu

Kako do slobodnih izbora

Saša Radulović za Fajnenšel tajms: Beograd na vodi služi za pranje para

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar