Mediji Saopštenje

Saša Radulović dobio još jedan sudski spor protiv lista “Kurir”

U sporu koji je Saša Radulović pokrenuo protiv dnevnog lista “Kurir” zbog klevetničkih tekstova “Zavisnik Radulović ne može bez kocke” i “Reketaš Radulović otima pare od članova” objavljenih u maju 2016. godine, Viši sud u Beogradu presudio je u korist oštećenog Saše Radulovića. 

Presudom su dnevni list “Kurir” i glavna i odgovorna urednica obavezani da Saši Raduloviću isplate naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, jer su objavili laži o Saši Raduloviću i pokretu Dosta je bilo.

Podsećamo javnost da su ove laži o Saši Raduloviću objavljene manje od mesec dana nakon što je pokret Dosta je bilo, na čijem se čelu nalazi, na izborima u aprilu 2016. godine stekao parlamentarni status kao najjača opozicija. 

Medijske kampanje zasnovane na lažima i sračunate na urušavanje časti i ugleda predsednika DJB Saše Radulovića po pravilu uvek prate rast podrške javnosti politici pokreta DJB, s ciljem nanošenja političke štete. 

Trenutno je u toku jedna takva medijska kampanja u kojoj se Saša Radulović u javnosti lažno etiketira kao “ravnozemljaš” i “antivakser”, zbog čega su u pripremi nove tužbe protiv Blica, Danasa i Kurira.

Saša Radulović dobio tužbu protiv Informera
Saša Radulović dobio prvi sudski spor protiv Studija B
Saša Radulović dobio drugi sudski spor protiv Pinka
Saša Radulović dobio treći sudski spor protiv Pinka
Saša Radulović dobio spor protiv lista “Danas” i Klanščeka
Klanšček izgubio sve sporove protiv Saše Radulovića
DJB priprema tužbu protiv Blica, Danasa i Kurira zbog kampanje laži

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar