Saopštenje

(Video) IZBORI još nisu gotovi, a RIK bi da deli mandate

Iako Upravni sud nije odlučio po preko 2000 tužbi za 2000 biračkih mesta, RIK je ne samo protivustavno i protivzakonito utvrdio KONAČNE rezultate izbora već je i protivzakonito doneo Odluku o dodeli mandata. DJB koristi sva pravno dozvoljena sredstva za OBARANJE ovih FALSIFIKOVANIH IZBORA, tako da obaramo i ovu skandaloznu odluku RIK-a.

Kako RIK može da zna kako će odlučiti Upravni sud po žalbama birača? Jer, ako samo jedna od 2000 žalbi bude usvojena, to znači da se izbori moraju ponoviti. Svaka žalba je različita, bazirana na raziličitom falsifikovanom zapisniku.

RIK nastavlja pravno nasilje. Vlast je očigledno u panici da što pre verifikuje FALSIFIKOVANE izbore. Fascinantno je da SVI mediji ćute o ovome, i RTS i Pink i N1, i Politika i Informer i Danas. Još čudnije je da cela opozicija ćuti o ovome i da ćuti i cela struka. Baš kao što su ćutali 44 dana kada je bilo uvedeno protivustavno vanredno stanje.

DJB neće odustati u svojoj borbi za OBARANJE FALSIFIKOVNIH IZBORA. Bez obzira da li ste bojkotvali ove izbore, krađa je krađa, falsifikat je falsifikat i ne smemo ga dozvoliti. Izbori su već pravno oboreni. Jedino protesti mogu naterati vlast da to i prizna.

Pročitajte još i:

(Video) DJB podneo Ustavnom sudu inicijativu za poništenje izbora, sledi Strazbur

DJB obara konačne rezultate izbora koji su sve samo ne konačni

Troje sudija Upravnog suda na stubu srama

RIK sproveo ponovljene izbore po nepravosnažnom rešenju za koje je verovatno da će biti poništeno

Sve odluke koje je RIK navodno doneo EMAIL-om su ništavne, tačnije ne postoje

Tužilaštvo nije zaštitilo dokazni izborni materijal po krivičnoj prijavi DJB. Zahtevamo nadzor od Apelacionog tužilaštva

DJB poslao izveštaj Savetu Evrope o izborima u Srbiji

DJB sa 2700 prigovora oborio izbore. Još samo da nateramo RIK da to i prizna

DJB podnosi preko 2700 upravnih tužbi za obaranje izbora na preko 2700 biračkih mesta

DJB uvidom u džakove otkrio način izborne prevare, podneta krivična prijava

DJB: Otkrili smo krađu, procenti su unapred dodeljeni, pa posle peglani – prebrojaćemo svaki džak!

RIK odbio da proveri sadržaj zapisnika, sledeći korak Upravni sud

RIK propustio zakonski rok, DJB zahteva ponišavanje izbora i raspisivanje novih

DJB podneo prigovor na ponavljanje izbora, RIK propustio rok

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Cutanje je prestalo.
    Na jucerasnjoj konferenciji za medije, (https://www.youtube.com/watch?v=hCnpEltNlxA, 7:10 minut), Seseslj je izjavio da je u ime stranke predao zalbu Ustavnom sudu da se ponisti izvestaj RIK o ukupnim rezultatima izbora uz obrazlozenje da je donet na, zbog nedostatka elektronskih potpisa, nevazecoj elektronskoj sednici RIK. Trazi se takodje da se ponisti postupak dodele mandata narodnih poslanika jer izborni zalbeni postupci pred Upravnim sudom jos nisu okoncani. Zbog navedenog izbori se moraju ponistiti. Istakao je takodje da ce u srpskoj javnosti zigosati sve one koji krse zakone pa makar to bio i Ustavni sud.
    Ovo je identicno stavovima koje DJB iznosi vec duze vreme.

  • Interesantno kako je ostatak opozicije ostao nem na ovu inicijativu DJB.
    Interesantno je takodje kako se to pitanje istima nigde javno ne postavlja.

  • DJB je bilo pod baražnom vatrom vlasti i opozicije, ali su prikupili dokaze o krađi i kriminalu, ušli u prostor ograđen žutom trakom. Nešto slično je napravili i Republikanci “sačekušom” ispred RIK-a . Mislim da sa njima ima mnogo prostora za saradnju, pogotovo što su otvorili karte – SAD. To za sigurno ne može biti Klinton – Bajden Amerika, nego ona koja je istakla jedino srpsku zastavu na Belu kuću pored američke. Ne zaboravite bez amina američke duboke države Nemačka nebi uspela razvalili Jugu i stvoriti klasične kolonije. “Dveri” su bile vaša katastrofa i sunovrat. Ili, lik koji spava do dvanaest a posle j.be majku svima oko sebe bio je za vas tas na vagi izlaska na izbore? Nećete valjda sada u rušenju izbora tražiti pomoć Šešelja i bradatog dežurnog čuvara parkinga ispred Skupštine. Ima mnogo prostora da se priča i sa Vukom Jeremićem.