Izjava

Radulović u Novom Sadu: EU podržava javašluk u Srbiji, opozicija da ne podleže pritiscima i ne odustaje od bojkota

Svi članovi predsedništva pokreta Dosta je bilo su u ponedeljak, u Novom Sadu, u prostorijama lokalnog odbora ugostili preko pedeset zainteresovanih građana i sa njima razgovarali o najvažnijim političkim temama. Najviše se razgovaralo o fundamentalnim problemima koji Srbiju muče decenijama i šansama Srbije da sprovede korenite reforme. Saša Radulović, predsednik DJB pojasnio je od ranije poznate stavove.

“Ceo svet je veliko imanje koje velike sile žele da rasparčaju i među sobom podele. Mi smo suviše mala zemlja da bi mogli da u tome nešto promenimo na globalnom planu. Naš zadatak je da postanemo svesni da je svet takav, da shvatimo ko kolonizuje naš prostor i da pronađemo mudrost kako da se protiv toga borimo. Nas kolonizuje Nemačka. Ovde pronalaze jeftinu radnu snagu. Vlast u Srbiji, u kontinuitetu od dvadeset godina, pomaže Nemačkoj u ovom naumu, bez obzira na to što se to kosi sa najvažnijim interesima Srbije. Nemačka ulaže napore da Srbija bude baš ovakva kakva je sada, Nemačka ne podržava napore Srbije da postane uređena zemlja. Sve se to radi ispod fikcije koja se zove EU. Evropska unija nije savez država koji treba da unapredi i dalje razvija zemlje članice, već je propali bankarsko-globalistički projekat koji je krenuo u pogrešnom pravcu.”

Sa ovim stavovima su posetioci tribine u potpunosti saglasni, ali se pitaju šta činiti sa ovom spoznajom. Radulović je apostrofirao geopolitičke promene.

“Suverenisti jačaju širom sveta. Boris Džonson je “počistio” na izborima i Bregzit je sada sasvim izvesna stvar. To je početak kraja EU. U Italiji Salvini je sve jači iz dana u dan. Ukoliko Salvini pobedi na izborima u Italiji, ona napušta evrozonu i to će biti definitivni kraj Evropske unije. Ključni politički događaj u svetu su predsednički izbori u Sjedinjenim državama krajem naredne godine. Ukoliko Tramp pobedi, suverenisti će, još jači, nastaviti svoju borbu protiv globalista. Tramp je veliki zagovornik ideje suverenizma, što je nedvosmisleno pokazao govorom u Ujedinjenim nacijama, koji naši mediji nisu preneli. Mi ne smemo prespavati ovaj talas promena, kao što smo prespavali pad Berlinskog zida. Moramo se otrgnuti iz kandži globalizma koje nas polako, ali sigurno dave, sve jače i jače iz godine u godinu. Ako to ne uradimo, Srbija koju znamo će nestati.

To možemo da učinimo jedino ako promenimo sistem, jer na delu imamo samo smenu stranaka koje vladaju, ali se sistemski ništa ne menja. Decenijama je srce korupcije sam vrh države. Tu se planira i dogovara svaki oblik kriminala. Onda nastupa očekivana reakcija građana, koji kad vide šta se događa na vrhu, odluče da i sami uzimaju “svoj deo” i tako skoro svi, svesno ili nesvesno jačaju nakaradnost sistema. Kada se postavi zdrav sistem i svakome objasne pravila, naši građani će postati najbolji, baš kao što postanu najbolji kada odu u inostranstvo u neki od uređenih sistema.”

Ključno pitanje, po mišljenju svih prisutnih je kako promeniti vlast. Radulović je potpuno saglasan.

“Teže je pobediti na izborima nego posle uspostaviti sistem. Vlast ima neograničenu podršku EU koja se ovde predstavlja kao nezavisni arbitar sa strane koji svaki put kaže da Srbija ide u dobrom pravcu i tako pokrivaju javašluk, pljačku i izdaju koju vrši Vučić. Za uzvrat, Vučić treba da preda Kosovo i da prihvati migrante u meri i na način koji odredi Nemačka, bez konsultovanja naših građana. Zato će mediji i dalje biti pristasni i zatvoreni, birački spiskovi dvostruki, građani zaplašeni i potkupljeni. Opozicija zato mora da istraje u pritisku bojkotom, koji treba da omogući fer i poštene izbore. Da bi bojkot uspeo, izlaznost treba da bude ispod 40%, a da bi se to ostvarilo, bojkot moraju izneti SzS, PSG i DJB.”

Pročitajte još i:

Izjava predsednika DJB na tribini u Šapcu o migrantima, budžetu i KiM

Izjava Saše Radulovića u Sremčici: Srbija ima najmanji privredni rast u regionu

Saša Radulović u Beloj Crkvi: Kolaboracionistička vlada SNS-a zastupa interese Nemačke u Srbiji

“Pomeranje” izbora je obmanjivanje građana Srbije

Radulović u Njujorku: Vlast sve čini da zakomplikuje glasanje u dijaspori

Radulović u Vašingtonu: U toku su velike geopolitičke promene, suverenisti jačaju

Bujić: Izbori u Srbiji nisu borba za simpatije EU zvaničnika, već za poverenje građana

Mitrović: Mediji su postali poslovna pratnja SNS-a i njihovog predsednika

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar