VIDEO Izjava

Vlast, Kon i Nestorović prave narod budalama

Nakon maratonskog policijskog časa, koji je trajao 84 sata, poslanici DJB su se ponovo okupili u Domu Narodne skupštine Republike Srbije. Predsednik DJB je komentarisao aktuelnu političku situaciju u zemlji, kroz prizmu najnovijih mera koje je uveo Aleksandar Vučić.

“Verujem da svi delimo osećaj da nas prave budalama. Nema drugog objašnjenja za to što su pre dvadeset dana nepotrebno širili paniku, a sada ukidaju sve mere. Ili nas danas sve dovode u smrtnu opasnost. Nema trećeg objašnjenja. Ponovo virus postaje “najsmešniji”. I za to postoje samo dve mogućnosti, ili je virus zaista strašan i sada se kockaju sa ljudskim životima zbog izbora ili su nas nepotrebno maltretirali da bi opravdali vanredno stanje, takođe zbog izbora. Tako smo stigli tamo odakle smo krenuli. Prvo je virus bio smešan jer su se prikupljali potpisi. Nakon toga je virus bio strašan jer je trebalo vanredno stanje da bi se odložili izbori. Sada virus više nije strašan i može da se ukine vanredno stanje i pre kraja epidemije, jer trebaju izbori. Do danas zatvor, a od danas sve najnormalnije. Inače, dok smo mi samopregorno sedeli u 84-časovnom pritvoru, već su se prodavale avionske karte za Beograd. Niko u Evropi nije imao ovakve ludačke mere, niko nije sedeo četiri dana u kućnom pritvoru. Virus je opasan za stare i bolesne ljude i trebalo im je obezbediti humanu samoizolaciju. Vanredno stanje je uvedeno samo zbog izbora.”

Radulović se dotakao i posledica koje ćemo osetiti zbog vanrednog stanja, ekonomskih i političkih.

“Poljoprivredna gazdinstva su bukvalno uništena ludačkim merama vlasti, policijskim časom, zatvaranjem svih građana u kućni pritvor, zatvaranjem pijaca i usmeravanjem svih ljudi u velike supermarkete. Najavljene mere pomoći su laž i poljoprivrednici to znaju. Međutim, najveća šteta je politička. Šteta je što su cela skupština i cela opozicija, tačnije 242 poslanika i svi mediji, svojim ćutanjem, dali pokriće vlasti za državni udar. To im DJB neće zaboraviti. Mi od 15. marta govorimo da je prekršen Ustav i izvršen državni udar. Od 17. marta smo u skupštini i tražimo vraćanje Srbije u ustavni okvir. Ako ustav nije crvena linija, onda ništa nije. Zvali smo i celu opoziciju. Dobili smo odgovor: nije vreme. Da je barem deo od 242 poslanika stao uz osam kolega i zahtevao vraćanje Srbije u ustavni okvir, mediji to ne bi mogli da ignorišu, kao što su ignorisali osam poslanika. Cena odgovornosti 242 poslanika, cele opozicije, medija i struke je iživljavanje jednog čoveka nad celom nacijom i uništenje domaće privrede. Kada podlegnete belosvetskoj histeriji koju šire SZO i globalni mediji, koji to rade zbog svojih interesa, onda nacija plati cenu. Način na koji su se ponela ova 242 predstavnika građana, ostaće sramota koju će Srbija pamtiti.”

Pročitajte još i:

DJB zahteva potpuno ukidanje policijskog časa pre Uskršnjih praznika

Poslednji poziv narodnim poslanicima da stanu u odbranu Ustava Srbije

MUP krije podatke o migrantima od poslanika DJB

Da li vlast uz pomoć državnog udara uvodi ropstvo za zaposlene u EPS-u?

Poslanici DJB ponovo uputili Urgenciju za sazivanje sednice Narodne skupštine

Advokatska komora Srbije se pridružila osmoro poslanika u odbrani ustavnog poretka

DJB zahteva ukidanje dvadesetčetvoročasovnog policijskog časa

DJB podneo urgenciju za poslanička pitanja koja još uvek nemaju odgovor

DJB podneo urgenciju Ustavnom sudu Srbije

DJB ponovo poziva sve poslanike da vrate Srbiju u ustavni okvir

Osmoro narodnih poslanika obavestilo MUP da se po Ustavu za vreme vanrednog stanja policijski čas ne odnosi na narodne poslanike

DJB upozorava vlast: Ne zatvarajte Beograd, Niš i Valjevo!

DJB upozorava vlast da se ne igra sa „elektronskom sednicom Skupštine“

(Video) Maja Gojković priznala da je prekršen Ustav i slagala poslanike da bi prikrila odgovornost predsednika SNS

(Video) Osam poslanika potpisalo zahtev za sednicu Skupštine i vraćanje Srbije u ustavni okvir

Poslanici DJB: Otvoreno pismo svim narodnim poslanicima

(Video) Poslanici DJB zahtevaju hitan odgovor zašto je suspendovana Narodna skupština

Predsednik SNS-a prekršio Ustav, suspendovao Skupštinu i proglasio vanredno stanje

DJB poziva na uzdržavanje od politizacije epidemije koronavirusa

DJB poziva sve narodne poslanike da zahtevaju sednicu Skupštine

Narodni poslanici DJB pozvali predsednika Ustavnog suda, Vrhovnog kasacionog suda i državnog tužioca da reaguje na kršenje Ustava

(Video) Poslanici, zato što ste dozvolili kršenje Ustava, sudiće vam buduće generacije

DJB zahteva od Ustavnog suda da po hitnom postupku suspenduje protivustavnu odluku o vanrednom stanju dok o njoj ne odluči Skupština

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Pratim svakodnevno vase obracanje i u pravu ste od ovog virusa se zarazilo 6800 gradjana ili 0,01%. Dolazi nam nova nevolja zvana SUSA, ako za desetak dana ne padne ozbiljnija kisa, ceka nas velika nevolja, glad, beda, siromastvo, nemastina koja ce zahvatiti 90% populacije. Ovo nasi ,,strucnjaci,, nevide i opet ce biti ZATECENI i iznenadjeni. Tako je to kada smo dozvolili da OLOS upravlja drzavom.

  • Gospodo,

    Nemojte se zavaravati, ova kriminalna grupa nikada nece otici sa vlasti mirnim putem, nikada !
    Smislenost, opravdanost, logicnost, koherentnost, razum i nacionalni interes nisu recnik te polupismene kamarile koja decenijama hara Srbijom. Narod je beznadezno zaglupljen decenijskom propagandom i raznim oblicima farmi, te bilo sta sto izlazi iz tog kretenoidnog okvira ni ne moze da razume, to je fakat. Neko kaze da svaki narod zasluzuje svoje vodje, tako da bolji i uspesniji su pripali boljima i uspesnijima , a ovaj talog je izgleda nas za jos izvesno vreme. Nama nikada ni nisu bili potrebni neprijatelji, jer smo ih gajili u nedrima.
    Lakomost, potkupljivost, stihija i primitivnost to je ono sto nas krasi kao celinu, te i zbog toga smo tu gde jesmo , a nazalost cemo i ostati ko zna jos koliko.
    S postovanjem